Manneking.dk støtter brysterne

       
         1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft
Derfor støtter vi

Manneking.dk støtter Kræftens Bekæmpelse i deres kampagne ”Støt Brysterne”, fordi vi gerne vil være med til at gøre en forskel for de kvinder –og mænd- som rammes af brystkræft. Udover at være ramt af en kræftsygdom, som i værste fald, kan være dødelig, skal den ramte pludselig forholde sig til behandlingens konsekvenser.

Mange kræftpatienter føler, at de mister en del af deres identitet som følge af kræftsygdommen. Kroppen forandres og man skal pludselig forholde sig til sig selv på en ny måde.

”At gennemgå en behandling for kræft er en voldsom oplevelse, og de fleste må erkende, at fremtiden måske ser anderledes ud, end man havde forestillet sig.

Det kan være en udfordring at få en almindelig hverdag til at fungere igen og fortsætte med familie- og arbejdsliv efter alt det, man har været igennem.

Mange ser frem til, at livet igen bliver, som før kræftsygdommen ramte. Men mange oplever, at tiden ikke kan spoles tilbage, og at hverdagen ikke ligner sig selv. Det tager tid at acceptere, at det er en ny situation, og at man ikke nødvendigvis kommer tilbage til sit 'gamle jeg'.

Men selvom livet ikke bliver som før, kan det sagtens blive et godt liv fyldt med glæde og gode oplevelser.” - Fra Kræftens Bekæmpelses hjemmeside: "En ny hverdag efter brystkræft"5 gode grunde til at støtte - Om Kræftens Bekæmpelses indsats
 
  • 1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft.
  • Hvert år dør ca. 1300 danske kvinder af sygdommen.
  • Din støtte hjælper Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og rådgivning til brystkræftpatienter og deres pårørende.
  • Vi forsker i forebyggelse, tidlig diagnose og bedre behandling af brystkræft.
  • Kræftens Bekæmpelse er en privat forening. Vi får kun 5 % af vores indtægter fra det offentlige.


Læs mere om brystkræft, kampagnen Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelses arbejde:

http://stoetbrysterne.dk/