Sikker betaling

Betaling

Hos Manneking.dk kan du betale med følgende betalingskort uden ekstra omkostninger i form af kortgebyr:
Dankort, VISA/Dankort


Vi modtager desuden internationale betalingskort mod et gebyr på 1,25 % af købsbeløbet:
VISA, VISA Electron, MasterCard, JCB, American Express og Maestro.


Ønsker du at betale via PayPal er det også en mulighed. Der pålægges et gebyr på 2,4 % af købsbeløbet.

 
Du kan også vælge at betale via bankoverførsel:
Reg.nr. 9312
Konto nr. 0000 29 55 74
 
- Husk at oplyse dit ordrenummer, navn og adresse ved bankoverførsel.
 

 
Når du bestiller og betaler med betalingskort hos Manneking.dk, har du i Danmark normalt din vare indenfor 1 - 3 hverdage. Betaler du via bankoverførsel, sender vi dine varer når vi har modtaget din betaling på vores konto. Vi gør opmærksom på at det kan tage op til 3 hverdage at overføre penge via bank.

Alle varer betales netto kontant før afsendelse.

 

Sikker betaling

Vi har indgået en særskilt Internet-indløsningsaftale med PBS. PBS har godkendt alle net-butikker, der tager imod kreditkortbetalinger og PBS er dermed garant for, at butikkerne eksisterer. PBS, som gennemfører din betaling, er de eneste der kan afkode og se dine data. Dvs. at de oplysninger du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (via SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Manneking.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.


Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
 

Beløbet for dine varer hæves først, når varerne sendes fra Manneking.dk. Der kan desuden aldrig hæves et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 
Du kan læse mere om kortbetaling og sikkerhed på følgende hjemmesider:
www.pbs.dk
www.betaling.dk
www.fi.dk
www.forbrugersikkerhed.dk