Nyt elektronisk sortimentskatalog

OBS: Kataloget åbner op som PDF fil, der kræver, at du har installeret Adobe Reader - den kan hentes gratis HER.


Vi har samlet vores omfattende varesortiment i et nyt og overskueligt katalog i et format, der egner sig til visning på din computerskærm, eller hvis du foretrækker det, til udskrift på din printer.

Vores brede sortiment indenfor mannequiner og parykker består af rigtig mange forskellige modeller. Vi har bl.a. mere end 80 forskellige naturalistiske mannequin dukker og et varieret udvalg af hvid- og sortlakerede mannequins. Vi har sammensat et enkelt katalog, som giver dig et overblik over udvalget og inspirerer til nye, spændende løsninger til dine behov for varepræsentation ved hjælp af kvalitets mannequiner til absolut lavpris. 

Vi forbedrer løbende vores sortiment med nye, spændende produkter og derfor opdaterer vi løbende kataloget. Send os en mail på info@manneking.dk, hvis du ønsker at få besked, når et nyt, opdateret katalog er klar.


Kataloget består af 44 sider med:

  • Vores store serie af naturalistiske mannequiner indenfor kategorierne kvinde mannequiner, mande mannequiner, sexy mannequiner, XL mannequiner, teenage mannequiner og børne mannequiner.

  • Vores luksus serie med kvindelige mannequin dukker, der lige har det ekstra, som oser af eksklusivitet.

  • Varierede og støt voksende kategorier indenfor sort- og hvidlakerede mannequiner i højglans og matlakeret.

  • Stort udvalg af parykker til alle typer mannequiner i super kvalitetsfiber, der er særdeles velegnet til parykker, da det ser ud og føles som ægte hår.