Nyhedsmail fra Manneking.dkStine Rosenfelt Christensen fra RC Retail - www.rcretail.dk har netop lanceret sin nye e-bog om dekoration og shopstyling: ”Sådan skaber du flotte vinduer”.
 
En dekoratør manual til detailbranchen - for første gang i Danmark. Manualen er på over 110 sider, der viser dig hvordan du NEMT skaber flotte vinduer og en lækker butik, som fanger kundernes opmærksomhed - og får dem ind ad døren.

 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Manneking.dk  og få en GRATIS smagsprøve på
”Sådan skaber du flotte vinduer”


Firmanavn
Navn *
E-mail *
Evt. telefonnummer
Hvad beskriver dig bedst?
Bemærkning
 
 
 

I samarbejde med Stine RC giver vi dig - kvit og frit - adgang til et udpluk af e-bogen med dekoratør Stine RC’s bedste tips og tricks.
Når du tilmelder dig, kvitterer vi med smagsprøven. Samtidig vil du fremover modtage relevante og inspirerende nyheder og særtilbud fra Manneking.dk.


Det får du ved at tilmelde dig:
  • Gratis guides
  • Inspirerende artikler
  • Særtilbud og spændende nyheder


Det får du ikke ved at tilmelde dig:
  • Ugentlige nyhedsbreve
  • Kedelige og uoverskuelige tilbudsmails
  • Sludder-for-en-sladder fortællinger fra vores privatliv
 

 
Mere om e-bogen:
Manualen beskriver udførligt de grundlæggende dekoratørprincipper, hvordan man opbygger en vinduesdekoration, hvordan man arbejder med farverne, hvordan og hvor man finder materiale, hvordan man får overblikket og planlægningen på plads, m.m. Manualen på over 110 sider er spækket med skitser, inspirationsbilleder, øvelser, skabeloner og faglig viden, der kan implementeres direkte i arbejdet med forretningens visuelle linje.
Hvis du, efter at have læst smagsprøven, er interesseret i den fulde version, kan den købes via linket i bunden af smagsprøven for 595,- + moms.
 
Det siger andre om e-bogen:
Mette Helena Rasmussen, stylist og indehaver af Butik Retro Villa:
”Jeg kan varmt anbefale Stines bog til ALLE der har butik og SOM VIL SÆLGE MERE – ved noget så simpelt som bare at placere varerne rigtigt.”
 
Charlotte Guineau, founder & creative director, Rice:
”Fin og brugbar bog med rigtig mange essentielle tips. Relevant bog for de fleste i detailhandelen!”
 
Brynhild Lange, Dekorationsansvarlig, HJ Hansen Censor (Detailhandel) Tietgenskolen:
”Det her er en øjenåbner! Ingen begrænsninger, kun muligheder. Her er lige præcis hvad en butiksansat eller dekoratør skal bruge.”
 
Hvem er Stine RC:
Bogen er skrevet af Stine RC. Stine har en baggrund som dekoratør, farvehandler og boligstylist, og arbejder i dag med konceptudvikling og -fornyelse i detailbranchen og som skribent for bl.a. Berlingske Business.
 
Stine fortæller:
”Jeg holder jævnligt foredrag og workshops om både dekoration og om visuel konceptudvikling af forretninger, og der bliver altid spurgt efter materiale om området. Det har jeg taget konsekvensen af, og samlet denne manual, der giver et solidt indblik i de grundlæggende principper. Det er min klare erfaring, at når først man har lært og forstået de grundlæggende principper omkring dekoration, vil man meget hurtigt se store fremskridt i sit arbejde med at skabe de optimale, visuelle rammer i forretningen, og ligeledes opleve at kunderne bemærker forandringerne.”
Læs mere om Stine på www.rcretail.dk