Nu endnu lavere priser!

Oprettet d.

Vi har nedsat vores faste priser med op til 20 % på alle vores naturalistiske og abstrakte mannequiner i webshoppen.

Og der er som altid GRATIS FRAGT på alle ordrer uanset ordrestørrelse.


Dvs. de priser du ser i shoppen er inkl. levering til dig.Vores største fokusområde har altid været og er fortsat at optimere på vores arbejdsgange og omkostninger, så vi kan tilbyde de skarpeste og laveste priser til vores kunder. Derfor er vores faste priser nu blevet endnu billigere.


Vi bestræber os på at tilbyde et budgetvenligt sortiment uden at gå på kompromis med designet. Vores mannequiner har meget flotte og detaljerede ansigter og vælger du en mannequin fra Manneking.dk får du et af de bedste lavpris mannequiner, der findes på det danske marked.Vi har mange tilfredse kunder, som siger om os og vores mannequiner:
GODSKE GROUP www.godske.com

Vi har gennem de sidste to år fået leveret mannequiner og parykker til vores showroom under CIFF messen. Vi har i tæt samarbejde med Manneking.dk udvalgt de helt rette modeller, som vi har brugt til at præsentere vores bedste varer fra den nyeste kollektion.
På trods af ændringer i sidste øjeblik har Manneking.dk leveret hurtigt og til tiden. Vi har været yderst tilfredse med servicen og de leverede mannequiner, som er meget naturtro. Ansigterne og detaljerne er utroligt flotte og kvaliteten levede fuldt op til vores forventninger. Vi vil bestemt fortsætte samarbejdet til næste CIFF messe.

Med venlig hilsen
Kristian Gibson - GODSKE GROUP


Se video fra GODSKEs messestand på CIFF 2012 - Klik her

CC:CHRISTENSEN www.ccchristensen.dk

Vi er utroligt glade for den gode service i har udvist, vi har længe været på udkig efter de helt rigtig giner, og dem hjalp i med at finde.
Venlig hilsen CC:CHRISTENSEN


KALSTRUP www.butik-kalstrup.dk

Super fine giner til den helt rette pris. Gode ansigtsudtryk og flot kulør, der får det bedste frem i tøjet.
KALSTRUP