Kundereferencer

Vi har leveret mannequiner til mange tilfredse kunder og her har vi samlet et udpluk af vores referencer:GODSKE GROUP www.godske.com

Vi har gennem de sidste to år fået leveret mannequiner og parykker til vores showroom under CIFF messen. Vi har i tæt samarbejde med Manneking.dk udvalgt de helt rette modeller, som vi har brugt til at præsentere vores bedste varer fra den nyeste kollektion.
På trods af ændringer i sidste øjeblik har Manneking.dk leveret hurtigt og til tiden. Vi har været yderst tilfredse med servicen og de leverede mannequiner, som er meget naturtro. Ansigterne og detaljerne er utroligt flotte og kvaliteten levede fuldt op til vores forventninger. Vi vil bestemt fortsætte samarbejdet til næste CIFF messe.

Med venlig hilsen
Kristian Gibson - GODSKE GROUP


Se video fra GODSKEs messestand på CIFF 2012 - Klik her
CC:CHRISTENSEN www.ccchristensen.dk

Vi er utroligt glade for den gode service i har udvist, vi har længe været på udkig efter de helt rigtig giner, og dem hjalp i med at finde.
Venlig hilsen CC:CHRISTENSEN
KALSTRUP www.butik-kalstrup.dk

Super fine giner til den helt rette pris. Gode ansigtsudtryk og flot kulør, der får det bedste frem i tøjet.
KALSTRUP
TOMACÉ PHOTOGRAPHY www.tomace.dk

I forbindelse med kunstprojektet Titans & Olympians var vi så heldige, at samarbejde med ManneKing. Det var et meget behageligt samarbejde og ManneKing gav os en super professionel service. Udover at vi var positivt overraskede over serviceniveauet, var vi også begejstrede over kvaliteten og det store udvalg af dukker. ManneKing sendte dukkerne samme dag, som vi kontaktede dem, og vi modtog dem dagen efter om formiddagen. Den hurtige fragt gav os mulighed for at lave en test-fotografering inden det endeligt planlagte shoot, hvilket vi næsten havde opgivet, da tiden var knap. Vi takker og giver ManneKing vores varmeste anbefalinger.
VH Helle Keis - Producer

Se videoen fra Tomacé - Klik her
Lund & Company www.hoersholmmidtpunkt.dk/lundogcomp

Absolut de flotteste mannequiner vi nogensinde har set og haft. Meget naturtro og utrolig smukke. Meget lette at samle. Utrolig god service hos firmaet - da vi havde en enkelt reklamation (glasplade der var i stykker) var der ingen problemer med at få det byttet. Absolut anbefalings-værdigt.
Mvh Camilla
Wunderwear Ebeltoft www.wunderwear.dk

Vores oplevelse er kun positiv.
Hurtig og effektiv rådgivning, præcis levering.
Med venlig hilsen
Tinna M. Laursen
Økolariet www.okolariet.dk

Jeg har været meget tilfreds med jeres service! Der var en metalholder til den ene af dukkerne, der ikke virkede, som den skulle, og jeg fik straks tilsendt en ny dagen efter!
Sådan får man tilfredse kunder :)
Hanne T. Rasmussen
Projektleder
Holstebro Museum www.holstebro-museum.dk

Vi er godt tilfredse med de leverede varer, kvalitet og pris lever fint op til vores forventninger.  
Venlig hilsen
Ole Melthin
Museumsforvalter
Charlotte P Optik www.charlottepoptik.dk

Jeg kan kun sige jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at handle med jer, og så den jyske dialekt er jo i sig selv meget hyggelig :) mannekingerne har det super her i butikken, tar sig godt ud.
Med venlig hilsen
Charlotte
JD-Contractor A/S www.jdcon.dk

Vi har været særdeles tilfredse med både produkterne og betjeningen.
Vi bruger Jeres mannekingdukker i en permanent udstilling, som snart skal udvides, vi vender derfor snart tilbage med en ny ordre.
Med venlig hilsen
Gert Normann Andersen
Administrerende Direktør
JD-Contractor A/S
Komma Kommunikation & Marketing www.kommakomma.com

For en af vores kunder købte vi på et tidspunkt en herre-mannequin hos manneking.dk. Mannequinen kom få dage efter bestillingen og blev leveret lige til døren. Alt var i fin stand, på nær en arm, der havde fået nogle skrammer. Kundeservice var hurtige til at hjælpe, da vi sendte dem et billede, og et par dage senere fik vi leveret en fejlfri, ny mannequin-arm.
Faktisk endte mannequinen (som vi kaldte Steve, efter beskrivelsen på ordresedlen) med at få sin helt egen fangruppe i den tid, han var hos os :) Steve så meget livagtig ud og skræmte af og til de først mødte fra vid og sans, når de pludselig stod ansigt til ansigt med en meget livagtig (nøgen!) mand på kontoret. Vores venner på Facebook fulgte med i hele Steves ophold hos Komma, lige fra han fik sit eget specialsyede super-it-konsulent-outfit, og til han til sidst drog af sted på it-messe sammen med vores kunde. Han fik oven i købet sin egen plads på vores blog: http://kommablog.com/2011/02/11/eller-historien-om-en-mannequin-der-fik-usandsynlig-meget-opm%C3%A6rksomhed/
Med venlig hilsen
Stine Munk
Kommunikations- og marketingkonsulent
Danish Dance Music Exports www.ddme.dk

Fin service, express ordre klaret via tlf i sommerferie perioden, men købet var en gave for sjov til en ven som åbnede en ny butik i kbh (BOWS), så ikke rigtigt i relation til min branche.
Kind regards,
Oliver Zähringer
CAOZ Promotion / Danish Dance Music Export

Phenomenon-bride www.phenomenon-bride.dk (Hjemmesiden er på vej)
Jeg handlede hos jer fordi jeg synes i havde nogle fine dukker til en overkommelig pris og så var servicen helt i top med levering lige til døren og en bleven taget meget alvorlig. God service helt i top.
Med venlig hilsen Charlotte Madsen
Phenomenon-bride.dk
Bah-buh art direction www.bah-buh.dk

Invitetobuy www.invitetobuy.dk

Thomas Cook Airlines Scandinavia A/S www.thomascookairlines.dk

Oddfischlein www.oddfischlein.com

Reklamekassen www.reklamekassen.dk

Grenaa Cykelsport www.grenaa-cykelsport.dk

AL-dans www.al-dans.dk

La Novia Brudesalon www.lanovia.dk