Har du en større indretningsopgave og skal bruge mannequiner?
Søger du mere råd og vejledning og den ægte, fysiske hands on fornemmelse af vores produkter, før du føler dig sikker på hvilke mannequiner, der bedst opfylder dit behov?
 
Nu kan du ringe til os og bestille et besøg af Manneking.dk. Vi kommer til dig med et udvalg af mannequiner og parykker, så du kan se, føle og mærke inden du bestiller.

 
 

Ring til os i dag på tlf.
 
30 28 59 79
 
og bestil dit besøg 
- Af rent praktiske årsager er det ikke muligt at medbringe vores fulde sortiment, da vi har mere end 100 forskellige mannequin modeller fordelt i flere kategorier. Men vi medbringer gerne et udvalg efter dit ønske.
 
 
Derfor skal du booke et besøg af Manneking.dk
 
Manneking.dk er primært en online forretning. Ved at fokusere på online handel har vi skåret ind til benet og sparet mange ekstra-omkostninger væk, såsom kontorer, personale, firmabiler og showrooms.

Det betyder, at vi kan være yderst skarpe og konkurrencedygtige med vores priser. Vi tilbyder dig et bredt sortiment af mannequiner, der visuelt med den høje detaljegrad og de mange forskellige, flotte designs og positurer lever op til kravene, men til en langt lavere pris end hos andre brands.
 
Vi ved, at det er en større investering at købe nye mannequiner og derfor vil du være sikker på at træffe den rigtige beslutning.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores webshop og den online præsentation af vores mannequin sortiment. Vi ved også, at en online webshop har sine begrænsninger og at selvom ordsproget lyder: ”Et billede siger mere end tusinde ord”, slår det ikke den rigtige ’live’ oplevelse.

Bestiller du et besøg af vores kørende showroom, får du mulighed for at komme helt tæt på og se de flotte ansigtsudtryk og de håndmalede make-up detaljer.  
 

Så ring til os nu på tlf. 30 28 59 79 eller send en e-mail og bestil dit mannequin besøg.
 

 
Vælg Manneking.dk for pengenes skyld. Vi leverer mannequiner, der sælger din vare.