Betingelser

Print denne side - Klik her

Generel info
 
Manneking.dk ApS
Dalgårdsvej 17
7800 Skive

Tlf. 30285979 - Vi træffes mellem kl. 9.00 - 16.00 på alle hverdage
E-mail: info@manneking.dk
 
CVR-nr. 27384560
Bank konto: Reg: 9312 Kontonr: 0000 29 55 74
 
Manneking.dk er en internetforretning og der er derfor intet salg fra adressen, medmindre du ringer eller skriver og laver en særlig aftale.
 
 
Fortrydelsesret
Hos Manneking giver vi altid 14 dages fuld returret fra den dag du modtager din vare. Ønsker du at returnere en vare, skal du bare sende varen tilbage i samme stand og mængde som den er modtaget, inden for de 14 dage og vi refunderer købssummen hurtigst muligt. Du skal bare huske at vedlægge en kopi af din faktura, samt dine bankinformationer (registreringsnummer og kontonummer). Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller brev. Vi gør opmærksom på at vi ikke refunderer forsendelsesomkostningerne.
 
Returvarer sendes til:
Manneking.dk
Dalgårdsvej 17
7800 Skive
 
Det er dig som kunde, der betaler fragten for at sende varen tilbage. Returnerede varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Når vi har modtaget varen retur, og har haft tid og mulighed til at kontrollere at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbagebetale dine penge til dig.
 
 
Reklamation over vare
Inden afsendelse af en vare fra Manneking.dk til dig tjekker vi for fejl og mangler, da vi gerne vil stå inde for kvaliteten, men det kan jo alligevel ske at der er fejl på enkelte varer, som ikke opdages. Vi beder dig ved modtagelsen af din pakke kontrollere varerne. Har din pakke synlige skader ved overdragelse fra fragtfirmaet, skal skaden omgående påføres fragtbrevet ved underskrift for modtagelse. Har du åbnet pakken og opdaget en skade, bedes du rette henvendelse på tlf. +45 3028 5979 eller info@manneking.dk. Oplys venligst ordrenr. 
 
 
Som forbruger har du 1 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varer, som er opstået 12 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ejendomsret
Ejendomsretten til det solgte forbliver hos Manneking.dk Aps indtil vare og forsendelse er betalt.

 
Forbehold:
Manneking.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på at farver kan være vanskelige at gengive korrekt på en computerskærm.

 
 
Print denne side - Klik her